Skončily soutěže družstev 2024

Předposlední červnový víkend se hrála poslední kola soutěží družstev ČTS ve všech věkových kategoriích.

DOSPĚLÍ
Dospělí A skončili na 7.místě ve Východočeské divizi, což znamená sestup do Pardubického krajské přeboru. Podařilo se jim zvítězit pouze v Kvasinách. Nešťastné bylo zejména zahajovací utkání doma proti České Třebové, které jsme prohrali 3:6, z toho 4 utkání až v závěrečném super tie-breaku.

Nahoře zleva: Bruckner, Rabas, Kozel, Bálek, Voborník. Dole: Odehnalová, Sychrovská.

Dospělí B hráli Pardubickou krajskou soutěž – 1.třídu A a skončili za Hlinskem a Teslou Pardubice A na 3. místě ze sedmi družstev.
Ze šesti utkání vyhráli čtyřikrát.

Dospělí C bohužel doplatili na absence v A-čku a B-čku. Po třech skrečích byli ze soutěže vyloučeni. Odehráli jen 2 utkání ve Východočeské krajské soutěži – 2.třídě C, které byly anulovány.

Zleva: Kratochvíl, Filipi, Eisová, Buřval, Sůrová, Číla a Uhlíř.

Dospělí D družstvo bylo nově sestaveno převážně z dorostenců a skončili ve Východočeské krajské soutěži – 2.třídě C na výborném 3.místě. Prohráli jen se Smiřicemi B a Pernštýnem Pardubice B. Prohra s naším C-čkem byly nakonec anulována.


DOROST
Dorost A hrál stejně jako loni v Pardubickém krajském přeboru.
S pěti výhrami a dvěma porážkami skončil na 3. místě, což je velmi dobrý výsledek našeho dorostu.

Zleva: Ježková, Grof, Kastner, Fleško, Žďárský a Kastnerová

Dorost B hrál v Pardubické krajské soutěži – 1. třídě A. V šestičlenné skupině se umístil na 5. místě s jednou výhrou.


Starší žactvo v Pardubické soutěži 1.třídě skončilo bez prohry na 1.místě a postoupilo do Pardubického krajského přeboru. Ještě v zimě nebylo jasné, jestli toto družstvo vůbec přihlásíme, protože nám chybí holky do družstva. Nakonec jsme získali na hostování holku z Tesly.


Mladší žactvo A hrálo s dvěma posilami z Hlinska, s J.Pražákem a J.Mrkvičkovou a skončili na vynikajícím 2. místě v nejvyšší Východočeské oblastní soutěži. Prohráli jen s favorizovaným družstvem TENIS-CENTRUM DTJ HK A.

Zleva: Pražák, Bílek, Číla, Ondráček, Flešková a Mrkvičková.

Mladší žactvo B skončilo třetí v šestičlenné skupině v Pardubické soutěži 2. třídě A, kde hrají družstva ve formátu 4+0 (4 hráči či hráčky bez ohledu na pohlaví).


Baby družstvo vyhrálo v Pardubickém přeboru jedno utkání ze čtyř a skončilo na 4. místě v 5členné skupině.